Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 09

   6 жовтня учні 6-8 класів нашої школи разом із класними керівниками, учителями-предметниками відвідали Черкаську обласну філармонію. «Ой зав’ю вінки на усі святки» - саме таку назву мала перша зустріч мистецького закладу із учнями. Цим концертом філармонія відкрила цикл дитячих музичних програм «З історії музичної культури України». Учні мали змогу прилучитися до глибокої скарбниці українського фольклору: прослухали розповіді про обряди нашого народу,переглянули вокально-хореографічну композицію «Весняні хороводи та ігри з танцями» у виконанні Черкаського академічного заслуженого українського народного хору, насолоджувалися веснянками, жниварськими і весільними піснями, хороводами. Завершився концерт вокально-хореографічною композицією «Чигиринські козаки». Подарували учням радість спілкування найкращі колективи Черкащини: ансамбль народної музики «Росава», тріо «Вербена», Черкаський академічний заслужений український народний хор. Приємним було побачити на сцені виступ зразкового танцювального колективу нашої школи «Надія», який виконав народний танець «Плескач» (керівник О.Дейнега) і отримав щедрі аплодисменти.

Переглядів: 560 | Додав: SergeyV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

    7 жовтня п’ятикласники змагались у тому, хто найкраще вивчив школу за вересень. Думаєте, це просто? Запам’ятати кожен кабінет, імена та по батькові нових учителів, завучів? Учні змагалися на славу. Найкмітливішими виявилися учні 5-Б класу(класний керівник Бондар Т.І.). Вітаємо!

 

Переглядів: 614 | Додав: SergeyV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

    Із 24 по 30 вересня директор школи Л.Б.Кіта та вчитель англійської мови І.А.Харченко на запрошення Девіда та Террі Ендрюс перебували у Великобританії.У програмі візиту відвідання Крествудського коледжу (екскурсія по школі, присутність на уроках, зустріч із друзями по листуванню, зі студентами коледжу),початкової школи Бартлі. Із величезною цікавістю слухали англійські учні про події в Україні, про життя і навчання учнів нашої школи. Людмила Богданівна та Ірина Анатоліївна відвідали уроки музичного мистецтва, хореографії, англійської мови як у Крествудському коледжі, так і в початковій школі Бартлі. Відбувся обмін досвідом,а ще позитивними емоціями та враженнями.

 

Переглядів: 557 | Додав: SergeyV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

    Щороку у вересні школа перетворюється на феєрію фантазії та краси. У цьому році і учні, і батьки, і вчителі не були розчаровані: перед нашими очима ожила казка, створена руками школярів та їхніх батьків. Ми милувалися яскравою жар-птицею, виготовленою із моркви, огірків, чарівними пуантами із баклажанів, баранцями із капусти, мудрою совою із пір’я та дубових жолудів, козаками-гарбузами, казковою Попелюшкою, яка приїхала на бал у гарбузовій кареті. Хлопці навіть виготовили військове спорядження: танки, гармати, автомобілі. Якими тільки шедеврами ми не милувались! Найоригінальніше познайомили з Україною учні 5-В класу (класний керівник Ю.В.Бевза). Вони відтворили на імпровізованій карті нашої держави найвідоміші перлини кожної із областей. Велика вдячність усім, хто творив чарівну казку людської фантазії та краси!

 

Переглядів: 510 | Додав: SergeyV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

     Перше вересня - це перший день золотистої й барвистої осені, а також день знань, якого так чекають маленькі школярики. Для першокласників це свято першого дзвоника , а для всіх інших - початок нового навчального року. У непростих умовах ми починаємо цей рік – йде війна на сході України. Учителі, учні, батьки школи підтримали акцію «Замість квітів – допомога армії», зібравши кошти для підтримки наших військових. Як завжди, лунали напутні слова для учнів від директора школи Л.Б.Кіти,першої вчительки,батьків першокласників, гостей свята. Вручено учням і вчителям грамоти та дипломи за перемоги у навчанні, конкурсах, змаганнях. Одинадцятикласники подарували першокласникам власноруч виготовлені сувеніри у кольорах національної символіки. Батьки першокласників запашним короваєм на вишитому рушникові благословили своїх дітей на добру путь.

 

Переглядів: 565 | Додав: SergeyV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)